Ημερομηνία - Ώρα

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Πέντε λόγοι για να «μισείς» την ''Βασίλισσα''!

Καταρχήν ας αρχίσουμε από τα σημαντικά: Αυτό το κείμενο απευθύνεται στους αντιπάλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως υπάρχουν ''αρνητικές'' σκέψεις για την ''Βασίλισσα'' έτσι αντίστοιχα θα μπορούσε να γραφτεί κάτι, για τους λόγους που η συγκεκριμένη ομάδα αντιπαθείτε από κάποιους ανθρώπους.
Το αντίστοιχο κείμενο θα μπορούσε να γραφτεί και για κάποια άλλη ομάδα που μίσουν άλλοι οπαδοί, π.χ. την Μπαρσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ουσιαστικά, λοιπόν καταγράψαμε κάποιους λόγους που οι απλοί φίλαθλοι εκφράζονται μέσω τα social media. Αναζητήσαμε, ψάξαμε και βρήκαμε 5 πιθανούς λόγους, που η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται μια από τις πιο μισητές ομάδες του κόσμου, αλλά παράλληλα και μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ξεκινάμε!

1: Συμφωνούμε ναι, όλοι οι οπαδοί έχουν απαιτήσεις από την ομάδα τους, από τον προπονητή παίκτες μέχρι την διοίκηση, όμως αυτό που συμβαίνει στην εξέδρα των Μαδριλένων δεν υπάρχει προηγούμενο. Με το παραμικρό όπως αναφέρουν Ισπανοί δημοσιογράφοι όλοι κατακρίνονται. Στο στόχαστρο τους μάλιστα είναι οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Γκάρεθ Μπέιλ αλλά και ο τεράστιος Ικέρ Κασίγιας. Που να μην είχαν κατακτήσει και Τσάμπιονς Λιγκ τι θα γινόταν...

2: Ακόμα ένας λόγος που η Ρεάλ ''αμαυρώνεται'' στα μάτια των αντίπαλων ομάδων και φιλάθλων είναι ότι οι μεγαλύτερες εφημερίδες στην Ισπανία είναι υπέρ της Ρεάλ. Marca & AS είναι Μαδριλένικες εφημερίδες, οι πιο γνωστές στην Ισπανία, και στηρίξουν συνεχώς τους ''Μερένχες''. Όμως οι Καταλανικές εφημερίδες Sport & Mundo Deportivo οι πιο γνωστές στην Καταλονία τάσσονται συχνά υπέρ της Μπαρσελόνα.

3.Το αντιαθλητικό παιχνίδι. Πρόκειται για μία ομάδα που το νεύρο ξειχειλίζει..! Αν θυμάστε το ρόστερ των προηγούμενων ετών με παίκτες όπως ο Γκράβεσεν, Ιερό, Πάμπλο Γκαρσία, Γκούτι οι συγκεκρίμενοι λεγόμενοι ''τσαμπούκαδες''. Τα τελευταία όμως 7 χρόνια την συγκεκρίμενη δουλειά έχει αναλάβει ο Πορτόγαλος Πέπε. Πρόκειται για ένα 32χρονο τσεκούρι που δεν διστάζει να βαρέσει στο ψάχνο, βέβαια τα τελευταία 3-4 χρόνια έχει κάπως συμμορφωθεί καθώς επισκέπτεται ψυχολόγο. Την Ρεάλ χαρακτηρίζουν 4 λέξεις: Θέατρο, διαμαρτύρια, τσακωμοί και φυσικά μπόλικο ξύλο.

4. Μην μπερδεύεστε με εμάς που θέλουμε αεροδρόμια. Στο εξωτερικό δίνουν βάσεις και ιδιαίτερη σημασία στις ακαδημίες, ωστόσο επί εποχή Φλορεντίνο Πέρεθ,αρκετά παιδιά ανεβαίνουν στην 1η ομάδα με αποτέλεσμα να χάνονται δανεικοί, η και να στοιχίζουν ακόμα και τίτλους στην ομάδα, καθώς η διοίκηση δεν θα σκέφτεται τις μεταγραφές. και αργότερα θα χαθούν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, τα λεγόμενα ''ταλέντα'', ωστόσο 2-3 θα κάνουν την διαφορά, σπανίως όμως. 

5. Ακόμα ένας λόγος και πιθανόν και ο πιο σημαντικός, είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. είναι αυτό που λέμε η θα τον λατρέψεις αμέσως, η θα τον μισήσεις κατευθείαν. Στην προκειμένη περίπτωση ο Πορτογάλος έχει περισσότερους ''χάτερς'' και οι φανς του οι περισσότεροι είναι εγωιστές και περιεργοί τύποι, σκέφτειτε κανέναν κοντινό σας άνθρωπο που είναι φανς του Κριστιάνο και θα καταλάβετε τι εννοεί ο ''ποιητής''. Το υπεροπτικό του ύφος, όταν δεν σκοράρει, χτυπάει πονηρά τους αντιπάλους του, δεν πανηγύριζει συνήθως με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, οι δηλώσεις του που εκδηλώνουν πόνο και κόμπλεξ, έχουν φέρει ως αποτέλεσμα η Ρεάλ να μισιέται, και ο Κριστιάνο να μην θεωρείται και ο καλύτερος τύπος. Ο Πορτογάλος είναι τεράστιος ποδοσφαιριστής, έχει μεγαλώσει κάτα κάποιο τρόπο την ιστορία των ''Μερένχες'' ωστόσο έχει ''λερώσει'' και το προφίλ της Ρεάλ των τελευταίων ετών, με τα καραγκιοζιλίκια του. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, αλλά και μια από τις πιο μισητές του κόσμου. Το συγκεκριμένο κείμενο θα μπορούσε να είχε γραφτεί και για άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, ωστόσο η αρχή έγινε με την ''Βασίλισσα''.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates