Ημερομηνία - Ώρα

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Ούτε με κιάλια δεν βλέπει τον Μέσι στα φάουλ ο CR7!

Όπως και σε άλλα πολλά, έτσι και στα φάουλ ο Μέσι όχι απλά είναι καλύτερος από τον Κριστιάνο, αλλά η διαφορά τους είναι χαώδης. Ούτε με κιάλια δεν βλέπει τον Αργεντίνο ο Πορτογάλος...
Το 2017 ξεκίνησε τρομερά για τον Λιονέλ Μέσι, το ίδιο και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός έχει σκοράρει 3 φορές μέσα στο 2017 από εκτέλεση φάουλ, σε ισάριθμους αγώνες, 3 γκολ, και τα 3 με εκτελέσεις φάουλ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο από το 2015 εώς σήμερα έχει σκοράρει 3 γκολ από εκτελέσεις φάουλ, όσα έχει σκοράρει μέσα στο 2017 ο Λιονέλ Μέσι.

Κάποτε ο Αργεντίνος σούπερ σταρ της Μπαρσελόνα, δεν είχε καθολού επαφή με τα δίχτυα, από εκτέλεση φάουλ. 

Ωστόσο αυτό αλλάξε το περσινό καλοκαίρι του 2015, για το Κόπα Αμέρικα στην Χιλή, όπως παραδέχτηκε ο Λιονέλ Μέσι, μετά από κάθε προπόνηση καθόταν στο γήπεδο και εκτελούσε φάουλ. Το αποτέλεσμα; Να θεωρείται από τότε εώς σήμερα ο καλύτερος εκτελεστής φάουλ του κόσμου!

Βέβαια για να λέμε τα σύκα σύκα, από την άλλη μέρια ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πετύχαινε το ένα γκολ μετά το άλλο από εκτελέσεις φάουλ. Αν και είχε και έχει περιέργο στυλ εκτέλεσης, κάποτε ήταν πραγματικός κίλερ, ωστόσο όσο ο καιρός περνούσε ο Πορτογάλος ξεχάσε να σκοράρει και από εκτέλεση φάουλ. Πλέον η σχέση του με εκτέλεσεις φάουλ έχει χαθεί, ατόνισε.

Μάλιστα, τα στατιστικά του Λιονέλ Μέσι είναι παρά πολύ καλύτερα από του σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο. Αν ο Αργεντίνος αστοχήσει στα επόμενα 241 φάουλ που θα επιχρίσει να εκτελέσει, θα έχει το ίδιο ποσοστό ευστοχία με του Κριστιάνο Ρονάλντο, 3,1%. Τόσο χαμηλό. Με λίγα λόγια ο Λιονέλ Μέσι και στις εκτελέσεις φάουλ, δεν πρέπει να συγκρίνεται με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η διαφορά τους είναι χαώδης!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates