Ημερομηνία - Ώρα

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Μυθική πρόταση της Γιουνάιτεντ για Γκριεζμάν!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Αντούαν Γκριεζμάν.  Ο στόχος του Ζοσέ Μουρίνιο είναι την νέα σεζόν το επιθετικό δίδυμο των ''Κόκκινων Διαβόλων'' να είναι Ζλάταν και Γκριεζμάν.


Διακαής πόθος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Ζοσέ Μουρίνιο, είναι ο Αντουάν Γκριεζμάν. Από το καλοκαίρι που μας πέρασε άρχισαν οι επαφές, και ο ''γάμος'' πάει να γίνει το καλοκαίρι του 2017. Ο Γάλλος επιθετικός την φετινή σεζόν σε 26 αγώνες μετράει 11 γκολ, ενώ σε 129 εμφανίσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πετύχει 67 γκολ.

Την φετινή σεζόν ο Γάλλος δεν διανύει και την καλύτερη του απόδοση, ωστόσο είναι γνωστός σε όλους μας πόσο ταλέντο κουβαλάει μέσα του.

Έτσι, σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα ''The Sun'' η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσφέρει 100 εκατομμύρια στους ''Ροχιμπλάνκους'' για τους Γάλλους. Να θυμίσουμε πως η ρήτρα συμβολαίου στον Αντουάν αναγράφεται στα 80.000.000 εκατομμύρια.

Οι διοικούντες της Ισπανικής ομάδος δεν προτείθουνται να πωλήσουν τον Γάλλο, ωστόσο αν έρθει μια πρόταση με εξωπραγματικά πόσα δύσκολα θα πει το όχι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ''The Sun'' οι ''Κόκκινοι Διαβόλοι'' θα προσφέρουν 250.000 χιλιάδες την εμβομάδα, δηλαδή 12.500.000 εκατομμύρια ετησίως, δηλαδή θα γίνει, ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates