Ημερομηνία - Ώρα

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Ο Κλοπ μιλάει για το μέλλον του Κουτίνιο!

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έβαλε τέλος με δηλώσεις του για το μέλλον του Φιλίπε Κουτίνιο. Ο σύλλογος θα έχει αρνητική στάση σε όλους τους τομείς.
Ο Φίλιπε Κουτίνιο ξεκίνησε την φετινή σεζόν φορτσάτος, μετρώντας 6 γκολ και 6 ασιστ σε 14 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας, πόσο πολύτιμος είναι για την Λίβερπουλ.

Παρόλα αυτά, ο Βραζιλιάνος στις 26\11\16 στο Ανφλίντ η Λίβερπουλ φιλοξενούσε την Γουότφορντ, και οι ''Reds'' έχασαν τον καλύτερο τους παίκτη, για περίπου 2 μήνες, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να παραμένει στα πιτς, ωστόσο σήμερα ετοιμάζεται να κάνει το δικό του come back, στο League Cup, μπροστά στο κοινό των ''Κόκκινων''. 

Μετά τον τραυματισμό του, μεγάλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ έβγαζαν φήμες για το μέλλον του Βραζιλιάνου, μια τον έστελναν στην Μπαρσελόνα, μία τον ήθελε η Γιουβέντους, ο Γιούργκεν Κλοπ έβγαζε την σιωπή, ωστόσο σήμερα στην συνέντευξη τύπου πριν το ματς της Λίβερπουλ με την Σαουθάμπτον, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε: 

''Είναι λογικό για εμάς και για εκείνον σήμερα να αγωνιστεί με την Σαουθάμπτον. Θα δούμε πως θα είναι και τοτέ, αν μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής. Είναι σε θέση να αγωνιστεί, όμως όχι στο 100%.'' ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

Στο τέλος, ο Γιούργκεν Κλοπ σχολιάσε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, και άλλων ευρωπαϊκών κλαμπ, που σύμφωνα με ευρωπαϊκά ΜΜΕ, οι συγκεκριμένες ομάδες θέλουν τον Βραζιλιάνο άσσο, με τον Κλοπ να σχολιάζει: 

''Ποτέ δεν μας πέρασε από το μυαλό να τον αφήσουμε να φύγει, διότι είναι παίκτης μας. Δεν υπάρχει καμιά ιδεά, και ούτε πρόκειται να αλλάξει κάτι, είναι παρά πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Ο Φελιπέ αποτελεί παίκτης μας, και δεν αλλάζει αυτό.''

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates