Ημερομηνία - Ώρα

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Τι γίνεται με Μοράις στην ΑΕΚ;

Μάλλον μέρες φένεται να μετράει ο Ζοσέ Μοράις στην ΑΕΚ μετά την νέα εντός έδρας γκέλα με τον Παναιτωλικό...
Όπως τελείωσε το 2016, έτσι άρχισε και το 2017 για την ΑΕΚ, καθώς  η ''Ένωση'' είναι στο -15 από την κορυφή.

Ο Ζοσέ Μοράις δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να επαναφέρει την ΑΕΚ εκεί που πρέπει, και μετά τα σερί αρνητικά αποτέλεσματα, η αποχώρηση μοιάζει πιο σίγουρη από ποτέ. 

Η λογική λέει ότι μετά το παιχνίδι με τον Αστέρας Τρίπολης το Σαββάτο, θα υπάρξουν γρήγορα εξελίξεις, καθώς ο Τίγρης δεν είναι καθόλου ευχαριστήμενος με την κακή εικόνα της ομάδος.

Ο Ζοσέ Μοράις δεν κρίθηκε ότι δεν μπορεί να αλλάξει το κλίμα στην ΑΕΚ, και αυτό είναι κάτι, που έχει γίνει κατανοητό από όλους τους ανθρώπους της ''Ένωσης'', εξάλλου και ο κόσμος είναι πολύ στεναχωρημένος αλλά και εκνευρισμένος με παίκτες, διοίκηση και προπονητή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του blog στην ΑΕΚ έχουν ήδη αρχίσει προετοιμασία για να βρεθεί ο αντικαστατής του Πορτογάλου. Την περίπτωση έχει αναλάβει αυτή την φορά ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, και όχι ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, αφού ο Δημήτρης Μελισσάνιδης είναι δυσαρεστημένος με τις επιλογές του, πρώτα Κετσπάγια, και μετά ο Μοράις.

Αυτή την ώρα στην ΑΕΚ υπάρχουν δύο σκέψεις. Η μια είναι σε  έλληνα προπονητή, η σε γνώστη που γνωρίζει τα πάντα για την ελληνική Σούπερ Λιγκ. Η 3η επιλογή και πιο πιθανή είναι να έρθει ξένος και να χτίσει ''ομάδα-παλάτι'' για το μέλλον της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates