Ημερομηνία - Ώρα

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Στα μαύρα χάλια οι επιθετικοί της Ρεάλ το 2017!

Ιδιαίτερα προβληματισμένος θα πρέπει να είναι ο προπονητής των "Μερένχες", Ζινεντίν Ζιντάν με τους αριθμούς των επιθετικών των Πρωταθλητών Ευρώπης.


Πιο συγκεκριμένα οι Μαδριλένοι έχουν παίξει 6 αγώνες μέσα στο 2017 έχοντας πετύχει 15 τέρματα. Μπορεί αυτό να αποτελεί ένα πολύ καλό ρεκόρ αλλά ανησυχητικό είναι ότι από τα 15 γκολ μόνο τα 4 έχουν επιτευχθεί από τους Ρονάλντο, Μπενζεμά και Μοράτα.

Ο Κριστιάνο δεν φαίνεται να διανύει την καλύτερή του περίοδο μια και το 2017 σκόραρε 2 γκολ. Το πρώτο κόντρα στην Σεβίλλη (2-1) με εκτέλεση πέναλτι και το δεύτερο με την Γρανάδα (5-0).

Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και ο Καρίμ Μπενζεμά σκοράροντας και αυτός δύο γκολ. Ένα με την Γρανάδα (5-0) και ένα με την Σεβίλλη (3-3) που χάρη στο γκολ του διατήρησε το αήττητο σερί της Ρεάλ.

Από την άλλη πλευρά ο Άλβαρο Μοράτα δεν έχει σκοράρει κανένα γκολ παρά τις ευκαιρίες που το δόθηκαν εξαιτίας του τραυματισμού του Μπέιλ με το τελευταίο γκολ του να καταγράφεται στις 10 Δεκεμβρίου 2016 κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (3-2), δηλαδή έχει μείνει 40 μέρες χωρίς να σκοράρει.

Μπορεί ο Γάλλος προπονητής να μην βλέπει γκολ από τους επιθετικούς του, αλλά από τον Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός στόπερ μετά και από τα δύο γκολ που πέτυχε με την Μάλαγα έφτασε τα τρία και βρίσκετε στην κορυφή τον σκόρερ για την Ρεάλ στο 2017.

Να σημειωθεί ότι η Μερένχες έχασαν και το αήττητο ρεκόρ τους με δύο συνεχόμενες ήττες μία για το πρωτάθλημα από την Σεβίλλη και μία για το Κύπελλο από την Θέλτα. Με βασική αιτία την αδυναμία των επιθετικών να σκοράρουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates