Ημερομηνία - Ώρα

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Ο Ράμος ζητάει την στήριξη από τους οπαδούς της Ρεάλ!

Τι και αν η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε το περάσμενο Σαββάτο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου την Μάλαγα; Ο Σέρχιο Ράμος άκουγε νοήματα από τις εξέδρες, και σαν αρχηγός αλλά και σανηγέτης της ''Βασίλισσας'' βγήκε και μίλησε δημόσια.
Παρά το γεγόνος ότι οι ''Μερένχες'' κέρδισαν με 2-1 την Μάλαγα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, υπήρξαν μεγάλη μερίδα οπαδών που έκραξαν την συνολική απόδοση της ομάδος. Αυτό το γεγονός δεν άρεσε καθόλου στον αρχηγό της ομάδος, Σέρχιο Ράμος.

Ο αρχηγός των Μαδριλένων κάλεσε τον κόσμο να γίνει ακόμα πιο μεγάλος υποστηρικτής της ομάδος, αλλά και να έχει υπομονή. Η ''Βασίλισσα'' μετά από 2 σερί ήττες, επέστρεψε σε νίκη και στην πρωτιά της Λα Λίγκα Σανταντέρ, και ο Ισπανός αμυντικός δήλωσε τα παρακάτω:

''Έχω πει πολλές φορές ότι δεν θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την νοοτροπία της ομάδος, στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Βρίσκομαι εδώ πολλά χρόνια, όπως και ο Μαρσέλο, εχώ δηλώσει και πως πολλοί σπουδαίου παίκτες που πέρασαν από την ομάδα έχουν αποδοκιμάστει, και αυτό κατά την γνώμη μου δεν είναι σωστό.''

''Αυτός μάλλον είναι ο τρόπος των οπαδών μας να αφυπνιστούμε, όμως εμείς τους θέλουμε στις δύσκολες στιγμές δίπλα μας, και όχι να μας κλωτσάνε όταν είμαστε πεσμένοι σαν σύνολο. Ο κόσμος της Ρεάλ Μαδρίτης ξέρουμε ποιος είναι, και το ζητούμενο είναι να προχωρήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, αν θέλουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.''

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates