Ημερομηνία - Ώρα

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ο Μαραντόνα είναι απογοητευμένος για τον Μέσι!

Για ακόμη μια φορά ο Ντιέγκο Μαραντόνα άσκησε κριτική στον Λιονέλ Μέσι για την απούσια του από την σημερινή εκδήλωση της ΦΙΦΑ στο γκάλα της Ζυρίχης, ενώ δεν παρέλειψε να προτείνει και συμβουλές.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την απούσια του Λιονέλ Μέσι από την σημερινή εκδήλωση στο γκάλα της Ζυρίχης, και άσκησε δημόσια κριτική στον σούπερ σταρ της Μπαρσελόνα.

Οι Καταλανοί ενημέρωσαν το μεσημέρι της Δευτέρας με ανακοίνωση τους, ότι κανένας παίκτης των μπλαουγκράνα δεν θα ταξιδέψει στο Ζυρίχη, λόγου του αγώνα της Τετάρτης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Καμπ Νόου για το Κόπα Ντελ Ρέι, καθώς οι μπλαουγκράνα στο ''Σαν Μαμές'' ηττήθηκαν με 2-1 και τώρα καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος σκορ στο Καμπ Νόου (Τετάρτη 22:15 ώρα Ελλάδος).

Ο πρωταθλητής κόσμου του 1986 ήταν από τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης καθώς ήταν μέσα σε όλα. Συμμέτειχε σε διάφορα άλλα events βγάζωντας συνεχώς φωτογραφίες .

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαραντόνα:

''Είμαι απογοητευμένος για τον Μέσι. Είναι στο σπίτι του, και παρακουλουθεί από εκεί την εκδήλωση. Έτσι δεν μπορείς να παλέψεις για τίποτα, και δεν μπορείς να κερδίσεις και κανέναν.  Μόνο εδώ μπορούσε να παλέψει.''

Ο Αργεντίνος δεν σταματά και συνεχίζει:

''Η νίκη του Κριστιάνο είναι εντάξει. Δεν γνωρίζω γιατί η Μπαρσελόνα δεν έδωσε παρών, σε ένα τέτοιο σημαντικό βραβείο, θα έχουν τις προτεραιότητες τους, αλλά αυτό δεν ήταν καλό για τον Μέσι. Αν έρχοταν εδώ (σ.σ. Μέσι)  θα μπορούσε να παλέψει περισσότερο από ότι στην Βαρκελώνη.''



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates