Ημερομηνία - Ώρα

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Δείτε τους σούπερ σταρ που είχαν ''κοπεί''!

Αν έχεις μάτι ε, δεν σου ξεφεύγει τίποτα. Κόβει βλέπει, και μαντεύει στις προκείμενες περιπτώσεις όλα λάθη. Υπήρξαν περιπτώσεις σε μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης, που είχαν αστεία νοοτροπία και τώρα θα ''κλαίγονται''. Άποψη, ότι τα διπλώματα μάνατζερ, δόθηκαν την νύχτα!
Αλλιώς δεν εξηγείται, το γεγονός ότι ορισμένα μεγάλα κλαμπ στην Ευρώπη, είχαν στα χέρια τους ''διαμάντια'' και τα έστειλαν, ή τα άφησαν έτσι απλά να φύγουν. Πάμε να δούμε μερικές  ιστορίες...

1. ΠΙΕΡ ΕΜΕΡΙΚ ΟΜΠΑΜΕΓΙΑΝΚ:
Αυτή την χρονική στιγμή, ο Γκαμπονέζος θεωρείται το πιο hot όνομα ο φορ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, είναι ο διακαής πόθος κάθε ευρωπαϊκού συλλόγου. Μπορούσε να μείνει στην Μίλαν και να γράψει ιστορία, ωστόσο η διοίκηση τον άφησε να φύγει έτσι απλά, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει, και στην συνέχεια της καριέρας του να γράφει την δίκη του ιστορία με την ''κίτρινη'' φανέλα. Την τριετία 2008-11 κρίθηκε ανέτοιμος από τους ''Ροσονέρι'', στην Ιταλική ομάδα δεν πήρε συμμετοχή ούτε σε αγώνα πρωταθλήματος, και ο ίδιος μετά από 6 χρόνια, κατάφερε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους ''κίλερ'' της Ευρώπης.

ΖΕΡΟΜ ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ:
Πήρε μεταγραφή στην νέα αγγλική δύναμη την Μάντσεστερ Σίτι, έμεινε μόνο 1 σεζόν το 2010-11. Ο Γερμανός αγωνίστηκε μόνο σε 16 αγώνες, οι εμφανίσεις του, δεν άφησαν ικανοποιημένους τους ''Πολίτες'' και αποφάσισαν να δεχτούν την πρόταση της Μπάγερν Μονάχου. Πέντε χρόνια αργότερα, κατάφερε να γίνει, ένας από τους καλύτερους αμυντικούς του κόσμου.

ΤΖΟΡΤΖΙΟ ΚΙΕΛΙΝΙ
Συνέπεσε την περίοδο που Καφού, Δέλλας και Σάμουελ ήταν βασικοί και εντεκάδατοι, και ο Ιταλός ήθελε ένα θαύμα για να ξεκινάει στους αγώνες ως βασικός. Στην διετία 2002-04 ο Ιταλός δεν πήρε ούτε μία ευκαιρία, δόθηκε δανεικός στην Λιβόρνο, και στην συνέχεια παραχωρήθηκε ως κανονική μεταγραφή. Σήμερα μιλάμε για τον Τζόρτζιο Κιελίνι ηγέτη στην άμυνα της ''Μεγάλης Κυρίας'' και ένα από τα καλύτερα λίμπερο στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Μετά από δώδεκα χρόνια, το κασέ του Ιταλού έχει ξεφύγει. 

ΣΑΜΟΥΕΛ ΕΤΟ
 Ποιος ο Ετό' μωρέ; Οι ανθρώποι της Ρεάλ Μαδρίτης άφησαν τον Καμερουνέζο να φύγει σαν άνεμος, και στα επόμενα χρόνια, οι ''Μερένχες'' το πλήρωσαν άκριβα. Ο Ετό' συνέχισε στην Μπαρσελόνα, και συνέπεσε με τους Ροναλντίνιο και Μέσι, και έκαναν μια επιθετική τριπλέτα φωτιά. Ζούσε για τα Ελ Κλάσικο!

ΡΑΟΥΛ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ
Να έχεις από μικρό τον Γκονζάλες Ράουλ, και να τον αφήνεις να φύγεις. Χαζός και τρελός μαζί στα ταυτόχρονα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν ''πίστεψε'' τον Ισπανό θρύλο του ποδοσφαίρου, και τον άφησε να φύγει έτσι απλά. Τότε ο μικρός Ραούλ βρήκε τον ποδοσφαιρικό του παράδεισο στην μισητή συμπολίτισσα, Ρεάλ Μαδρίτης. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία, κατάφερε και έγινε θρύλος της ''Βασίλισσας'' και έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομα του, στην ποδοσφαιρική βίβλο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Blogger Templates